top of page

Met een klimaatbestendige tuin maak jij je tuin klaar voor de toekomst. En als klimaatbestendige tuinontwerper help ik je daar graag bij. Met veel planten, minder tegels, wateropvang en voldoende schaduw zorg ik ervoor dat jouw tuin klimaatbestendig is. En dat je er nog jaren in elk seizoen van kunt genieten. Of het nu een kleine of grote tuin is, of een balkon of voortuintje.

Klimaatbestendige tuinontwerper

Ik ben Frauke van Beusekom. Ik ben een tuinontwerper met een voorliefde voor klimaatbestendige tuinen. Groen zit me in het bloed! Van jongs af aan ben ik omringd door de planten op de vaste plantenkwekerij van mijn ouders.

Duurzame tuinontwerper

Als duurzame tuinontwerper kan ik je op twee manieren helpen met het realiseren van je groene tuin:

  • Met een beplantingsplan. Ik adviseer je over de juiste planten voor een klimaatbestendige tuin. Want dat verandert met de hete zomers en hevige regenval steeds meer.

  • Of met een compleet tuinontwerp. Ik maak een nieuwe lay-out, zorg voor voldoende schaduw en wateropvang en adviseer de juiste planten voor jouw bodem. Maar bovenal ontwerp ik een tuin waarin jij in elk seizoen kunt genieten met vrienden en familie.

Extra: bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je een plantenverzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je natuurlijke tuin nodig heeft om te groeien.

De voordelen van een klimaatbestendige tuin

  • Tijdens hete zomers zit jij koeler in je tuin en hoef je minder water te geven omdat je borders minder snel uitdrogen.

  • Minder last van wateroverlast tijdens hevige regenbuien.

  • Het is een oase van rust voor jou, insecten, vogels en andere dieren.

 

Aan de slag met jouw klimaatbestendige tuin

Wil jij een waterbestendige tuin met voldoende schaduw en groen? Waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het leven om je heen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Frauke59_edited.jpg

De klimaatbestendige tuinontwerper

bottom of page