top of page

Een natuurlijke tuin waar jij elk seizoen van kunt genieten met plek voor planten en dieren. Een duurzame tuin met organische vormen, glooiend, met natuurlijke afscheidingen en inheemse planten. Als natuurlijke tuinontwerper kan ik van elke plek jouw droomtuin maken. Of dat nu een kleine of grote tuin is, of een balkon of voortuintje.

 

Natuurlijke tuinontwerper

Ik ben Frauke van Beusekom. Opgegroeid op de vaste plantenkwekerij van mijn ouders, ben ik van jongs af aan omringd door planten. Groen zit me in het bloed! Bij mijn tuinontwerp ligt de focus op natuurlijke en ecologische tuinen.

Groene tuinontwerper

Als natuurlijke tuinontwerper kan ik je op twee manieren helpen met het realiseren van je natuurlijke tuin:

  • Met een beplantingsplan. Ik adviseer je over de juiste planten voor een natuurlijke tuin. Een combinatie van bollen, vaste planten en bomen. Ideaal als de lay-out al wel aan je wensen voldoet.

  • Of met een compleet tuinontwerp. Ik maak een nieuwe lay-out, inclusief beplanting, voor jouw natuurlijke droomtuin met rondingen, glooiingen en inheemse planten.

Extra: bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je een plantenverzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je natuurlijke tuin nodig heeft om te groeien.

De 3 voordelen van een natuurlijke tuin

  • Een natuurlijke tuin is voor een groot deel onderhoudsvriendelijk.

  • Je helpt de natuur een handje en geeft vogels en insecten een fijne plek.

  • Je geniet van een tuin in zijn meest natuurlijke vorm.

 

Aan de slag met jouw natuurlijke tuin

Wil jij een duurzame tuin waarin planten een hoofdrol hebben? Waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het leven om je heen? Stuur me een bericht voor een kennismakingsgesprek

2G5A5537_edited.jpg

De natuurlijke tuinontwerper

bottom of page