workshops in utrecht

Wil jij zelf aan de slag met je tuin of je interieur, maar ontbreekt het je aan inspiratie of (planten)kennis? Studio Hoppa en Matabiru bieden diverse tuin- & interieurworkshops aan. Van het maken van een kleurplan tot een compleet ontwerp waarbij binnen en buiten in elkaar overvloeien.

 

Wij werken altijd in kleine groepen zodat er voldoende ruimte is voor ieders vragen. De workshoplocatie (Vrieslantlaan 6 in Utrecht) is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer.  

 

Nota bene: na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging met tikkie-link via de e-mail (check je spambox). Je deelname is pas definitief na betaling. Wil je met meerdere mensen komen? Meld dit dan in het opmerkingenveld.

Illustratie plant

Beplantingsplan maken

Hoe krijg je een border vol kleur, contrast en bijzondere planten die het hele jaar door een aantrekkelijk beeld bieden? Ongeacht de standplaats. Dat leer je in deze workshop van 2,5 uur.

Incl. thee/koffie en iets lekkers. Kosten: €65,- p.p.

Datum: 13 januari 2023

Tijdstip: 19.00-21.30 uur

Tuin & interieur ontwerpen

We maken je wijs in de wereld van zichtlijnen, kleurgebruik en verlichting om van binnen en buiten een geheel te maken. In 3,5 uur maak jij een ontwerp waarbij tuin & interieur in elkaar overvloeien.

Incl. thee/koffie en iets lekkers. Kosten: 85,- p.p.

Datum: 30 januari 2023

Tijdstip: 19.00-22.00 uur

Kleur & materiaal

Wil jij meer kleur in je huis gaan gebruiken? Maar kom je er niet uit hoeveel verschillende kleuren je nu moet gebruiken? En welke materialen je daarbij kunt toepassen?  In deze workshop van 2,5 uur leer je over het effect van kleur en materiaal, en komen we samen tot de juiste kleurencombinatie voor jouw interieur.

Incl. thee/koffie en iets lekkers. Kosten: €65,- p.p.

Datum: 20 februari 2023

Tijdstip: 19.00-22.00 uur

Aanmelden voor workshop

Selecteer je workshop

Bedankt voor je aanmelding!

IMG_1988_edited.jpg