top of page

Een natuurlijk beplantingsplan

Nieuwbouwtuin? Verhuisd of voldoet je huidige tuin niet meer aan je wensen? Dan is een compleet tuinontwerp de juiste keuze voor jou. Op basis van jouw wensen neem ik jou stap voor stap mee in de ontwikkeling van jouw natuurlijke tuinontwerp. Van schetsen tot een compleet plan waarin alle informatie zit die jij nodig hebt om het ontwerp te (laten) realiseren.  

Wat ontvang ik?

Een uniek beplantingsplan van Matabiru bevat alle informatie die je nodig hebt om het beplantingsplan uit te (laten) voeren! Maar wat zit er precies allemaal in? Nou dit:

  • Een uitgebreid beplantingsplan vol geschikte planten

  • Een duidelijk overzicht met alle eigenschappen en kenmerken van de planten. Denk aan de bloeitijd, hoogte en of de plant wintergroen is.

  • Een verzorgingskalender zodat jij precies weet wat je tuin nodig heeft om te groeien.

  • Tips om te helpen bij de aanschaf en het inplanten.

Alles gebundeld in een mooi document.

De exacte kosten voor een beplantingsplan bereken ik op basis van het formaat van jouw borders en je wensen. Een beplantingsplan gaat vanaf €475,-

Werkwijze

Elk beplantingsplan begint bij een kennismaking. Ik kom bij jou op locatie en noteer alle wensen en eisen die jij hebt. Denk aan kleurstelling of gewenste sfeer. Ik meet gelijk de borders in. Zo weet ik precies hoeveel ruimte er is voor de beplanting.

Na de kennismaking ontvang je van mij de offerte. Daarin lees je naast de prijs voor het beplantingsplan ook een korte samenvatting van wat wij bespraken en mijn werkwijze.

Is de offerte akkoord? Leuk! Dan ga ik aan de slag. Eerst ontvang je van mij een digitaal moodboard. Daarin leg ik mijn visie uit, uiteraard gebaseerd op jouw wensen en eisen.  

Op basis van jouw feedback op de moodboard ga ik het definitieve beplantingsplan opstellen. 

Het uiteindelijke beplantingsplan ontvang jij via de e-mail. 

bottom of page