vorm2.png

Tuinontwerper

Mijn naam is Frauke van Beusekom. Opgegroeid op de vaste planten kwekerij van mijn ouders, ben ik van jongs af aan omringd door planten. Maar groen zit zelfs al langer in de familie. Mijn opa verkocht bollen en zaden in Utrecht en mijn familie bezit een kersenboomgaard in Cothen. Groen zit me kortom in het bloed.

Via wat omzwervingen ben ik nu weer terug bij wat ik het leukst vind: bezig zijn met planten. Ik heb hiervoor 15 jaar gewerkt als projectmanager. Ervaring die nu goed van pas komt bij het plannen van tuinprojecten.

Als tuinontwerper ligt mijn focus op natuurlijke, duurzame tuinen. Ruimte voor mens en dier. Tuinen waarin jij volop kunt genieten van de planten, heesters en bomen om je heen. Ik combineer vaste planten en bollen met heesters en een-  en tweejarige planten en kom zo tot ontwerpen voor tuinen die het hele jaar door veranderen. 

Geen groene vingers? Geen probleem! Bij elk ontwerp of beplantingsplan ontvang je van mij een verzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je tuin nodig heeft om te groeien.

Wil jij ook een tuin waar planten in de hoofdrol staan? Waar je tot rust kunt komen, waar je kunt genieten van al het leven om je heen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

FraukeVanBeusekom.jpg

Duurzaam

Een tijdloos ontwerp waarin ik zo veel mogelijk materialen hergebruik om zo een duurzame tuin te creëren. Zo heb jij langer plezier van je nieuwe tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Beplanting die tegen een stootje kan en geen uren aan onderhoud vraagt. Zo kun jij genieten i.p.v. werken in je tuin.

Ontspannen

Een strakke tuin, of liever een wilde? Voor elke wens maak ik een tuinontwerp op maat. Zo kun jij ontspannen in jouw droomtuin.