top of page

Tuinontwerper

Mijn naam is Frauke van Beusekom. Opgegroeid op de vaste planten kwekerij van mijn ouders, ben ik van jongs af aan omringd door planten. Maar groen zit zelfs al langer in de familie. Mijn opa verkocht bollen en zaden in Utrecht en mijn familie bezit een kersenboomgaard in Cothen. Groen zit me kortom in het bloed.

Via wat omzwervingen ben ik nu weer terug bij wat ik het leukst vind: bezig zijn met planten. Ik heb hiervoor 15 jaar gewerkt als projectmanager. Ervaring die nu goed van pas komt bij het plannen van tuinprojecten.


Bij het ontwerpen van tuinen ligt mijn focus op natuurlijke en ecologische tuinen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het beplantingsplan onderhoudsvriendelijk is zodat jij er volop van kan genieten. Ik combineer vaste planten en bollen met heesters en een- en tweejarige planten waardoor je tuin het hele jaar er mooi bijstaat. Ook voor kleine voortuinen, borders of balkonnen kan je bij mij terecht!

Geen groene vingers? Geen probleem! Bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je van mij een
planten verzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je tuin nodig heeft om te groeien. 

 

Wil jij ook een tuin waar planten in de hoofdrol staan? Waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het leven om je heen? Neem dan contact op voor een
kennismakingsgesprek.

Frauke40_edited.jpg

Duurzaam

Een tijdloos ontwerp waarin ik zo veel mogelijk hergebruik om een ecologische en natuurlijke tuin te creëren. Zo heb jij langer plezier van je nieuwe tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Makkelijke tuinplanten die wel tegen een stootje kunnen zodat jij echt kan genieten van je tuin.

Ontspannen

Van strakke tot wilde tuinen, ik maak voor elke wens een tuinontwerp op maat. Zo kun jij ontspannen in jouw droomtuin.

bottom of page