top of page

Frauke van Beusekom

Opgegroeid op de vaste planten kwekerij van mijn ouders, ben ik van jongs af aan omringd door planten. Maar groen zit zelfs al langer in de familie. Mijn opa verkocht bollen en zaden in Utrecht en mijn familie bezit een kersenboomgaard in Cothen. Groen zit me kortom in het bloed.

Via wat omzwervingen ben ik nu weer terug bij wat ik het leukst vind: bezig zijn met planten. Ik heb hiervoor 15 jaar gewerkt als projectmanager. Ervaring die nu goed van pas komt bij het plannen van tuinprojecten.

Bij het ontwerpen van tuinen ligt mijn focus op natuurlijke en ecologische tuinen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het beplantingsplan onderhoudsvriendelijk is zodat jij er volop van kan genieten. Ik combineer vaste planten en bollen met heesters en een- en tweejarige planten waardoor je tuin het hele jaar er mooi bijstaat. Ook voor kleine voortuinen, borders of balkonnen kan je bij mij terecht!

Geen groene vingers? Geen probleem! Bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je van mij een planten verzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je tuin nodig heeft om te groeien. 

Ben jij klaar voor een natuurlijke tuin? Een tuin waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het leven om je heen? Laten we kennismaken!

Frauke van Beusekom in de tuin

Voordelen van een natuurlijke tuin

  • Minder onderhoud

  • Goedkoper door hergebruik van materialen en planten

  • Je draagt bij aan de biodiversiteit van Nederland

  • Minder wateroverlast

  • Mentaal gezonder door minder stress

Kortom een natuurlijke tuin bespaart je geld en tijd. Het levert jou rust op en je draagt bij aan een betere toekomst voor de volgende generaties.

Natuurlijke voortuin in Utrecht
bottom of page