top of page

Hoe creëer ik een natuurlijke tuin?

Niet elke tuin heeft een compleet nieuw tuinontwerp nodig. Soms is de lay-out al helemaal naar wens, maar wil het niet lukken om een geschikt beplantingsplan te realiseren. Ongeacht jouw vraag; ik help je graag bij het realiseren van jouw natuurlijke tuin. ​

Een tuinontwerp

Nieuwbouwtuin? Verhuisd of voldoet je huidige tuin niet meer aan je wensen? Dan is een compleet tuinontwerp de juiste keuze voor jou.

Op basis van jouw wensen neem ik jou stap voor stap mee in de ontwikkeling van jouw natuurlijke tuinontwerp. Van schetsen tot een compleet plan waarin alle informatie zit die jij nodig hebt om het ontwerp te (laten) realiseren.  

Een beplantingsplan

Tevreden over de indeling van je tuin? Maar blijven de borders kaal? Dan is een natuurlijk beplantingsplan de juiste keuze voor jou.

Aan de hand van jouw wensen ontwikkel ik een uniek en groen beplantingsplan voor jouw tuin. Je ontvangt een uitgebreid plan met tips hoe je de planten moet verzorgen en waar je ze het beste kunt kopen.

Interesse in een beplantingsplan? Lees meer over wat een beplantingsplan inhoudt!

Tuinadvies op locatie

Nog zoekende naar wat je precies met je tuin wilt doen? Zie je door al je wensen en eisen de tuin niet meer? Of wil je zelf aan de slag met je tuin, maar geen idee waar te beginnen? Dan is tuinadvies op locatie de uitkomst!
 
Ik kom dan bij jou langs zodat je mij alles kunt vragen waar je tegenaan loopt. Van bijvoorbeeld voortuinbeplanting tot aan tuinonderhoud. Samen brainstormen we over de mogelijkheden en inspireer ik jou zodat jij weer met enthousiasme verder je tuin kunt aanpakken. 

Heb je interesse in advies op locatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Speelse en duurzame achtertuin in Utrecht
bottom of page