top of page

Een duurzame tuin met plek voor planten en dieren waar jij elk seizoen van kunt genieten. Jouw eigen natuurlijke tuin om in te ontspannen en samen te komen met vrienden en familie. Of die tuin nu midden in de stad is, een beperkt aantal vierkante meters heeft, of juist een grote tuin in het buitengebied is, als duurzaam tuinontwerper kan ik van elke plek jouw droomtuin maken.

Duurzame tuinontwerper

Ik ben Frauke van Beusekom. Opgegroeid op de vaste plantenkwekerij van mijn ouders ben ik van jongs af aan omringd door planten. Groen zit me in het bloed! Bij mijn tuinontwerp ligt de focus op natuurlijke en ecologische tuinen.

 

Natuurlijke tuinontwerper

Als duurzame tuinontwerper kan ik je op twee manieren helpen met het realiseren van je natuurlijke tuin:

  • Met een beplantingsplan. Ik adviseer je over de juiste planten voor een duurzame tuin. Ideaal als de lay-out al wel aan je wensen voldoet.

  • Of met een compleet tuinontwerp. Ik maak een nieuwe lay-out, inclusief beplanting. Ook adviseer ik onder meer over betegeling, verlichting en eventuele schuttingen en overkappingen.

Extra: bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je een plantenverzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je natuurlijke tuin nodig heeft om te groeien.

 

3 voordelen voor jouw duurzame tuin

  • Het beplantingsplan is onderhoudsvriendelijk zodat jij volop van je tuin kan genieten.

  • Door de combinatie van vaste planten, bollen, struiken en bomen staat je tuin er het hele jaar mooi bij.

  • Met mijn plantenverzorgingskalender weet je je precies wat jouw tuin nodig heeft om te groeien en tot bloei te komen.


Aan de slag met jouw natuurlijke tuin

Wil jij een duurzame tuin waarin planten de hoofdrol hebben? Waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het leven om je heen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

DSC09935_edited.jpg

De duurzame tuinontwerper

bottom of page