top of page

De duurzame tuinontwerper

Opzoek naar een duurzame tuin waar jij elk seizoen van kunt genieten met plek voor planten en dieren? Zeker in drukke randstad is het fijn om een groene en natuurlijke plek te hebben. Als tuinontwerper kan ik van elke plek jouw droomtuin maken. Of dat nu een kleine of grote tuin is, of een balkon of voortuin.

Ben jij toe aan een natuurlijke tuin? Laten we kennismaken!

Natuurlijke tuinontwerper

Als natuurlijke tuinontwerper kan ik je op twee manieren helpen met het realiseren van je natuurlijke tuin:

  • Met een beplantingsplan. Ik adviseer je over de juiste planten voor een natuurlijke tuin. Een combinatie van bollen, vaste planten, struiken en bomen. Ideaal als de lay-out al wel aan je wensen voldoet.

  • Of met een compleet tuinontwerp. Ik maak een nieuwe lay-out, inclusief beplanting, voor jouw natuurlijke droomtuin. Ook adviseer ik onder meer over betegeling, verlichting en eventuele schuttingen en overkappingen.

Extra: bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je een plantenverzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je natuurlijke tuin nodig heeft om te groeien en bloeien.

Drie voordelen van een natuurlijke tuin

  1. Je creëert een oase van rust in de drukke stad.

  2. Een natuurlijke tuin is voor een groot deel onderhoudsvriendelijk.

  3. Je helpt de stadsnatuur een handje en geeft vogels en insecten een fijne plek.

Jouw duurzame droomtuin


Kies jij voor je eigen, natuurlijke droomtuin? Een plek om te ontspannen na een stressvolle dag? Ik help je graag die droomtuin te realiseren. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Frauke van Beusekom
bottom of page