top of page

Een duurzame tuin in Utrecht waar jij elk seizoen van kunt genieten met plek voor planten en dieren. Zeker in het drukke Utrecht is het fijn om een groene en natuurlijke tuin te hebben. Als Utrechtse tuinontwerper kan ik van elke plek jouw droomtuin maken. Of dat nu een kleine of grote tuin is, of een balkon of voortuintje.

 

Utrechtse tuinontwerper

Ik ben Frauke van Beusekom, duurzame tuinontwerper in Utrecht. Opgegroeid op de vaste plantenkwekerij van mijn ouders in De Bilt, ben ik van jongs af aan omringd door planten. Ik ontwerp natuurlijke en ecologische tuinen in de regio Utrecht.

 

Groene tuinontwerper

Als natuurlijke tuinontwerper kan ik je op twee manieren helpen met het realiseren van je natuurlijke tuin:

  • Met een beplantingsplan. Ik adviseer je over de juiste planten voor een natuurlijke tuin. Een combinatie van bollen, vaste planten, struiken en bomen. Ideaal als de lay-out al wel aan je wensen voldoet.

  • Of met een compleet tuinontwerp. Ik maak een nieuwe lay-out, inclusief beplanting, voor jouw natuurlijke droomtuin in Utrecht. Ook adviseer ik onder meer over betegeling, verlichting en eventuele schuttingen en overkappingen.

Extra: bij elk tuinontwerp of beplantingsplan ontvang je een plantenverzorgingskalender. Zo weet jij precies wat je natuurlijke tuin nodig heeft om te groeien en bloeien.

De 3 voordelen van een duurzame tuin in Utrecht

  • Je creëert een oase van rust in de drukke stad.

  • Een natuurlijke tuin is voor een groot deel onderhoudsvriendelijk.

  • Je helpt de stadsnatuur een handje en geeft vogels en insecten een fijne plek.

 

Droomtuin in Utrecht en omgeving

Kies jij voor je eigen, natuurlijke droomtuin? Een plek om te ontspannen na een stressvolle dag? Ik help je graag die droomtuin te realiseren. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Frauke18_edited.jpg

De Utrechtse tuinontwerper

bottom of page